Sådan gør vi nu!

Sådan gør vi nu!

Vi har åbent hver fredag 15-18 og lørdag 10-13, undtagen i helligdage. Servering i Café Loppen foregår kun om lørdagen.

Ved at øge salgstiderne efter corona perioden håber vi på en spredning af salget, så der ikke er så mange kunder ad gangen. Dermed er der heller ikke så mange til at betjene salget. Vore sælgere kan kendes på vores blå forklæde, og de kan vejlede vore gæster. For at lette salget, vil der være flere faste priser markeret på varerne. Du vil kunne betale ved udgangen med kontanter eller med mobilpay på Loppetankens nummer: 89 44 27.

På denne hjemmeside kan du – i bloggen til højre for denne – se en række effekter, som vi har til salg. Vi vil løbende ajourføre billederne.
Du kan se, at der på billederne er et nummer. Det er for at vi kan slette billedet af en ting, der er blevet solgt, men der vil kunne være et lille tids-overlap mellem salg og sletning.
Tak til alle for for forståelse.

Nu foregår salget ikke længere med mundbind – men vi passer stadig på hinanden, for smitten er ikke væk!  Og betaling sker ved udgangen!
   

Læs mere om aflevering eller afhentning af lopper.

Loppetanken finder du på adressen: H.C.Ørsteds Vej 2 J i Haderslev med indkørsel fra Finsensvej lige over for Kosangas – se på KRAKs kort.