Ændrede salgsvilkår!

Ændrede salgsvilkår!

Vi havde håbet på at kunne åbne i november over to dage, men corona-reglerne ændrer sig hele tiden! Så fra 1. november og nogle måneder frem vil vi forsøge at sælge efter aftale:

Vi er nødt til at følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og det vil gøre vores almindelige salg nærmest umulige med hensyn til at begrænse evt. smitte. Derfor har vi besluttet at forsøge med en ny salgsmodel:
På denne hjemmeside kan du – i bloggen til højre for denne – se en lang række af effekter, som vi har til salg, men der er naturligvis mange flere ting. Hvis du er interesseret i nogle af tingene, kan du ringe til Povl Balle tlf. 7452 6707 eller 2047 5223 – eller til Jens Ole Overgaard tlf. 2021 6560 og træffe aftale om et tidspunkt, hvor det vil passe dig og en af vore sælgere at mødes i Loppetanken så handlen kan finde sted. Du kan se, at der på billederne er et nummer. Det er for at vi kan slette billedet af en ting, der er blevet solgt, men der vil kunne være et lille tids-overlap mellem salg og sletning.
Når du møder op i Loppetanken, skal du bære mundbind, og du vil blive modtaget af en af vore sælgere, som kan kendes på vores blå forklæde. Varen kan du betale via mobilpay eller med aftalte kontanter.
Hvis en vare skal bringes ud, vil der ligeledes kunne træffes aftale om det, og så vil vi forsøge at samle transporter og aftale, hvornår det kan passe. Prisen inden for bygrænsen er 75,- kr.
Vi håber, at det kan imødekomme nogle ønsker om salg, for der er masser af juleting til salg, for – ja – vi nærmer os den tid!
Tak til alle for for forståelse.

Nedenfor ses billeder fra vores salg i september, der blev en en-gangs-forestilling:

Læs mere om aflevering eller afhentning af lopper.

Loppetanken finder du på adressen: H.C.Ørsteds Vej 2 J i Haderslev med indkørsel fra Finsensvej lige over for Kosangas – se på KRAKs kort.