25 års jubilæum!

25 års jubilæum!

Lørdag den 4. maj 2019 fejrede Loppetanken sit 25 år jubilæum, idet vi åbnede for faste månedssalg i maj 1994. Dengang var det i den gamle BP-tankstation på Teaterstien, og deraf kom navnet LOPPETANKEN, og det har den heddet lige siden. Gennem 300 salg har der været en omsætning på over 6 mill. kr. og dermed et godt overskud, som er fordelt til KFUM-Spejderne, FDF, Pigespejderne, Børneklubber og andet lokalt børne- og ungdomsarbejde. Desuden støtte til humanitært arbejde i ind- og udland. Bag Loppetanken står Haderslev og Tørning Len Y’s Men’s Klubber, hvor alt arbejde udføres frivilligt.
Jubilæet blev markeret med en velkomst og åbningstale, hvor de blev ridset op, hvad der var sket i de 25 år, og hvor der blev rettet en stor tak til alle de frivillige kræfter der har medvirket i tidens løb, og til de mange, der har givet os effekter til salg. Men ikke mindst også en stor tak til de mange kunder, der har gjort det muligt for os at hjælpe de mange steder. Det er blevet til en omsætning på godt 6 millioner kroner på de 25 år, og det betyder, at vi har kunnet hjælpe med mange tilskud og støttet mange ting.
Der blev serveret kaffe og småkager til alle, men de fleste valgte at drikke den indendørs på grund af kulden og blæsevejret.

Læs mere om Loppetankens historie.        Læs den udsendte pressemeddelelse.